Prezentarea serviciilor de bibliotecă la Sc. “Nichita Stănescu”

Din dorinta de a veni in intampinarea utilizatorilor si de a-i fideliza, biblioteca, prin intermediul bibliotecarilor, își face cunoscute serviciile in spatiile scolilor baimarene. Astfel, în data de 29 noiembrie, bibliotecara Amalia Talpos de la Secția pentru copii a Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” le-a facut o vizita elevilor claselor I de la Școala Gimnaziala “Nichita Stanescu” (dir. prof. Dora Soponar). Aici a realizat o prezentare a serviciilor de bibliotecă pentru copii, în scopul promăvării lecturii si a bibliotecii în rândul elevilor.

Astfel, elevii claselor I A (inv. Chira Emilia) și I B (inv. Munteanu Adela) au fost informați despre gama largă și diversă de documente, activități, programe, manifestări și evenimente destinate copiilor.

După discutii despre lumea minunata a bibliotecii, cei mici au fost fascinati si de lumea magica a cartilor din cadrul vitrinei de carte “Tipuri si formate de carti” care a reunit carti: cu sunete,  jucarie, tridimensionale, cu benzi desenate, tactile si liliput.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s