O nouă zi din Săptămâna “Şcoala altfel” la Secţia pentru copii

Ziua de 29 martie a debutat la Secţia pentru copii cu vizionarea filmului documentar “Paşi spre cunoaştere: Caii”, la care au participat elevi din clasele pregătitoare – VIII şi preşcolari din grupa mare de la Şcoala Gimnazială Gârdani, însoţiţi de cadrele didactice: dir. Loredana Tînc, Alina Pop, Monica Buşecan, Daiana Sabou, Terezia Vanciu, Claudia Roatiş şi Ioan Dumitraş. După vizionarea filmului copiii au vizitat biblioteca şi au consultat cărţile din expoziţiile de carte: “Prima mea enciclopedie” şi “Cartea-jucărie, mereu o bucurie”.

În Sala de conferinţe, a rulat filmul artistic “Lassie” pentru elevii clasei a II-a de la Şcoala Gimnazială Sălsig (dir. prof. Ioana Zah), însoţiţi de prof. Elena Cirţiu şi bibliotecar Loredana Chiş, şi pentru elevii clasei a II-a A, a III-a B şi a III-a C, însoţi de cadrele didactice: Raluca Pop, Anita Andreica, Lavinia Popişteanu şi bibliotecar Olimpia Gross, de la Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” (dir. prof. Amalia Ardelean).

În Sala „Mircea Pop”, elevii clasei a IV-a B de la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” (dir. prof. Gavril Paşca), însoţiţi de prof. Elena Mureşan au desfăşurat o oră de lectură. Expoziţia de carte „Cărţile Editurii Arthur” a servit drept suport în întocmirea unei liste cu lecturi pentru vacanţele şcolare.

În total, 250 de copii au fost oaspeţii Secţiei pentru copii şi s-au familiarizat cu serviciile bibliotecii.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s