”Turtița fermecată”

În data de 31 martie, elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” (director Adina Cosma) coordonați de către învățătoarea Lucia Pop și elevii clasei a VII-a C coordonați de profesoarele Camelia Muraru și Corina Cordea au desfășurat la Secția pentru copii activitatea ”Turtița fermecată”.

Cei mici au asistat la interpretarea scenică a poveștii ”Turtița” de către colegii lor mai mari. Pornind de la această poveste și amintind și altele care o au ca și protagonistă pe roșcata vicleană, elevii clasei a II-a au realizat apoi protretul acestui mic carnivor. Ei au avut la dispoziție carțile din expoziția ”Vulpea în povești și povestiri” pregătită special pentru această ocazie de către bibliotecarele secției. Elevii din clasa a II-a au încântat auditoriul cu cântece despre vulpe în limbile română și franceză.

Surpriza din partea Secției pentru copii a fost prezentarea covorului povestitor ”Cele patru colțuri” realizată de bibliotecar Csilla Temian.

La activitate au fost prezente și doamnele director profesor Adina Cosma și Laura Conț și domnul Brimo profesor de limba franceză din Siria.

Au fost prezenți aproximativ 60 de elevi, cadre didactice, bibliotecari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s