“Cărțile Editurii Arthur și Colecția Disney pentru copii”

2.03.2017-Cartile Editurii Arthur si Colectia Disney pentru copii (2)

Elevii clasei a III-a C de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” (director Nagy Anamaria), însoțiți de învățătoarea Ionița Michiș, au asistat, în data de 2 martie, la Secția pentru copii, la o prezentare de carte cu titlul Cărțile Editurii Arthur și Colecția Disney pentru copii. Au fost prezentate mai multe titluri apărute la această editură, dintre care: Bunicuța hoțomană, Băiatul miliardar, Domnul Sconcs de David Walliams, Bătrânul din lună de Grace Line, Darul lui Jonas de Lois Lowry, Pulbere de stele de Neil Gaiaman, Supercolțunaș de Judy Blume. Volumele din Colecția Disney i-au purtat pe copii într-o călătorie magică prin lumea celor mai celebri prinți și prințese Disney din toate timpurile.

Copiii au fost primii vizitatori ai expozițiilor de mărțișoare realizate de: preșcolari de la Grădinița Nr. 25 (prof. înv. primar Loredana Pop, Corina Pop, prof. înv. preșc. Alina Tecar, Dana Berinde) de la Grădinița Wonderland (educatoare Paula Carmen Struți) și elevi de la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” găzduite de bibliotecă.

De asemenea, au încântat privirile vizitatorilor expozițiile de artă plastică: ”Otilia Cazimir – picături de culoare și candoare” realizată de preșcolari din grupa mare de la Grădinița Nr. 9 (profesor Viorica Pop), ”Vine, vine primăvara” realizată de elevi din clasele I – X de la Școala Gimnazială Specială (coordonator profesor Olimpia Rogojan), ”Dar de primăvară” realizată de persoane private de libertate de la Penitenciarul Baia Mare (coordonator Daniel Pop).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s